Udovičić: Perfidna provokacija, brutalna zloupotreba sporta

Izvor: 24sata, 15.Okt.2014, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Perfidna provokacija, brutalna zloupotreba sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić osudio je ubacivanje transparenta sa obeležjima Velike Albanije na utakmici izmedju reprezentacija Srbije i Albanije kao "nedopustivu i za svaku osudu perfidnu provokaciju ekstremista", i istakao da očekuje da i albanska strana osudi incident.

- Na delu je zaista jedna brutalna zloupotreba sporta od strane albanskih ekstremista - izjavio je Udovičić Tanjugu.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je istakao da nije bilo incidenata sa nase strane, naprotiv.

- Pokazali smo se kao dobri domacini. Nijedna ružna reč sa naše strane. Čak i nakon ove perfidne provokacije ekstremista naši navijači su u većini pokazali prisebnost - rekao je srpski ministar.

On je ocenio da ovakva dešavanja sigurno neće pozitivno uticati na odnose u regionu.

- Očekujemo od albanske strane da nedvosmisleno osudi ovakvo nedopustivo perfidno ponašanje ekstremista - zaključio je Udovičić.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.