Srpski ambasador na sastanku o bezbednosti sa FS Albanije

Izvor: Press, 24.Sep.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski ambasador na sastanku o bezbednosti sa FS Albanije

Ambasador Srbije u Albaniji Miroljub Zarić, prisustvovao je danas sastanku u Fudbalskom savezu Albanije na kojem se razgovaralo o merema bezbednosti na predstojećoj utakmici između Albanije i Srbije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.
         Pored predstavnika FS Albanije i srpskog ambasadora na sastanku je prisustvovao i komesar za bezbednost UEFA Keni Skot. "Bio je to informativni sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na kojem su svi učesnicvi obavešteni o meramna bezbednosti koje je potrebno preduzeti. Posle sastanka svi zajedno idemo u obilazak stadiona u Elbasanu", izjavio je generalni sekretar FS Albanije Ilira Shulku, a prenosi zvanični sajt Saveza. Utakmica u Albaniji ozanečena je kao "meč visokog rizika" nakon što je u oktobru prošle godine prekinut prvi duel dva tima u Beogradu nakon incidenata i drona sa zastavom tzv. Velike Albanije. Sud za sportsku arbitražu u Lozani registrovao je taj meč 3:0 za Albaniju, koja ima priliku da izbori istorijski, prvi plasman na finalni turnir. Utakmici u Elbasanu, 8. oktobra, trebalo bi da prisustvuju i premijeri dve zemlje Edi Rama i Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Fudbal

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.