SVETSKI HAOS: Albanci napali Srbe u Beču! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Okt.2014, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKI HAOS: Albanci napali Srbe u Beču! (FOTO)

Nakon prekida utakmice između Srbije i Albanije zbog unošenja zastave „Velike Albanije“ na stadion u Humskoj, „domino-efekat“ zahvatio je Evropu.
FOTO: STARSPORT

Prevedeno: neredi sa stadiona u Humskoj – proširirili su se na Austriju, tačnije Beč.
Naime, nedugo nakon nereda u Beogradu, na ulicama Beča došlo je do sukoba lokalnih Srba i Albanaca. Pravom srećom nije bilo ozbiljnije povređenih, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je na vreme reagovala policija.

Sve se zakuvalo zbog toga što su Albanci otišli do 16. bečkog okruga, lokacije na kojoj su Srbi vlasnici nekolicine ugostiteljskih objekata.
Odmah po dolasku među Srbe, Albanci su počeli da gađaju lokale flašama, diminim bombama, bakljama i ostalim pirotehničkim oruđem.

Policija je tada uspešno intervenisala pošto je uspela da otera grupu neprijateljski nastrojenih Albanaca.
Međutim, ekspresno su odgovorili Srbi, pošto se njih 200 okupilo u rekordnom roku i omdah su pokušali da krenu u „kontra-ofanzivu“.
Tokom noći u ovom delu Beča, kako prenose lokalni mediji, jake policijske snage su održavale bezbednost građana, pošto se u vazduhu mogla osetiti naelektrisana atmosfera.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

ĐURIĆ ODGOVORIO: Grub napad na mene i Partizan !


ATP MOSKVA: Krstin namučio Robreda u prvom setu


FSS TRAŽI OD UEFA: Reagujte kao za Đenovu!





Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVETSKI MEDIJI REALNI: Albanci provocirali, Srbi zagrizli udicu

Izvor: HotSport.rs, 15.Okt.2014

Nakon prekida utakmice između Srbije i Albanije, svoj stav o celokupnim dešavanjima izneli su i najpoznatiji svetski mediji.. FOTO: STARSPORT.. Gotovo na svim naslovnicama najpoznatijih medijskih kuća, jutros je osvanula vest o dešavanjima sa meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.