Ricoli sudi Srbiji u Albaniji

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ricoli sudi Srbiji u Albaniji

Reč je o arbitru koji je sudio finale Mundijala u Brazilu, kao i finale Lige šampiona 2013.godine

Italijanski arbitar Nikola Ricoli deliće pravdu na utakmici između Albanije i Srbije u Elbasanu koja je na programu u četvrtak u 20.45.

Reč je o jednom od najcenjenih arbitara na svetu. Tome u prilog podatak da je sudio finale Mundijala u Brazilu 2014.godine između Argentine i Nemačke.

Ricoli ima izuzetno bogatu karijeru. Gotovo je redovan učesnik završnice Lige šampiona, a delio je pravdu u finalu najeminentnijeg klupskog takmičenja na svetu 2013.godine između Bajerna i Borusije.

(Foto Action Images)
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ITALIJAN NA CENTRU Ricoli sudi meč Albanija -Srbija

Izvor: Blic, 05.Okt.2015

Iskusni italijanski arbitar Nikola Ricoli dobio je poverenje UEFA da vodi kvalifikacioni meč visokog rizika između Albanije i Srbije, koji se 8. oktobra igra u Elbasanu od 20.45 časova...Ricoli je vodio veliki broj teških utakmica, a u svojoj biografiji ima i to da je sudio finale Mundijala u Brazilu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.