IVANOVIĆ: Želeli smo da nastavimo utakmicu, Albanci nisu bili spremni na to

Izvor: Kurir, 14.Okt.2014, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANOVIĆ: Želeli smo da nastavimo utakmicu, Albanci nisu bili spremni na to

Želeli smo da nastavimo utakmicu. U svakom trenutku smo bili uz reprezentativce Albanije, samo smo želeli da igramo fudbal. Oni su odgovornim ljudima izjavili da nisu spremni da nastave da igraju i utakmica je prekinuta, rekao je kapiten Srbije Branislav Ivanović

BEOGRAD - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je da je njegova ekipa želela da nastavi utakmicu protiv Albanije u Beogradu, ali da su gostujući igrači rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da posle incidenata na terenu nisu spremni da nastave, zbog čega je meč i definitivno prekinut.

"Ono što je najvažnije i što je za nas jako bitno je da smo želeli da nastavimo utakmicu. U svakom trenutku smo bili uz reprezentativce Albanije, samo smo želeli da igramo fudbal. Oni su odgovornim ljudima izjavili da nisu spremni da nastave da igraju i utakmica je prekinuta", rekao je Ivanović.

Ivanović se novinarima obratio u ime reprezentativaca Srbije, posle prekinute utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. Fudbaler Čelsija dodao je da "detalje koji su se dešavali ne može tačno da sagleda u ovom trenutku".

"Ostaje žal što fudbal nije bio u prvom planu, ali teško je sada pričati i iznositi utiske. Ovo je za nas, kao ekipu, veoma važan momenat, mi samo želimo da igramo fudbal i budemo u domenu fudbala", rekao je Ivanović.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Fudbal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.