Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK IDE ISTRAGA PROTIV ALBANACA: Ispituju se zakulisne radnje sa meča u Jerevanu

Jedan albanski portal prvi je pokrenuo priču o navodnom nameštanju utakmice između Jermenije i Albanije koja je pripala gostima ubedljvim rezultatom 0:3.

Kako je preneo taj sajt Albanci su sa dva miliona evra potkupili pojedine reprezentativce Jermenije, ali cela priča se završila na tome jer UEFA za sada nije zvanično pokrenula istragu.
Zato prema tvrdnjama predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karažića sami Jermeni ne sede skrštenih ruku.
– Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sam u Švajcarskoj gde je održan sastanak sa predsednicima i generalnim skretarima nacionalnih saveza, a glavna tema je bila akstuelna situacija u UEFA i FIFA. Iskoristio sam priliku i popričao sa predstavnicima Fudbalskog saveza Jermenije koji su mi rekli da je pokrenuta istraga povodom sumnjivog meča protiv Albanije, ali o tome se nije govorilo na skupu, rekao je Karadžić.
U celu priču su se naravno uključili i Danci koji insistiraju da UEFA pokrene ceo slučaj jer bi u slučaju diskvalifikacije Albanaca oni direktno išli na Euro odnosno ne bi morali da igraju baraž utakmice.
The post IPAK IDE ISTRAGA PROTIV ALBANACA: Ispituju se zakulisne radnje sa meča u Jerevanu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.