Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Nov.2014, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edi Rama u ponedeljak u Beogradu

Premijer Albanije Edi Rama u ponedeljak dolazi u zvaničnu posetu Srbiji. Prema programu boravka, Ramu će primiti premijer Srbije Aleksandar Vučić, dvojica državnika će razgovarari dvadesetak minuta, posle čega će potpisati nekoliko međudržavnih sporazuma.

Edi Rama je u Beograd trebalo da dođe 22. oktobra, ali je poseta odložena zbog incidenata na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija, koja je prekinuta.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta Albanci očekuju od posete Rame?

Izvor: B92, 09.Nov.2014

Prilikom sutrašnje posete Srbiji, premijer Albanije Edi Rama bi nakon boravka u Beogradu trebalo posetu da produži boravkom u preševskoj dolini...To za sada nije potvrđeno, ali su u Preševu spremni za tu posetu. Političari, ali i obični građani očekuju da ova poseta utiče na poboljšanje njihovog...

Nastavak na B92...

Vojvođanski doprinos istorijskom susretu Vučića i Rame

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2014

Premijer Albanije Edi Rama danas dolazi u Beograd. Do posete albanskog premijera, prve nakon skoro sedam decenija, dolazi nakon incidenta na fudbalskoj utakmici Srbija – Albanija. Najavljeno je da će dvojica premijera, Edi Rama i Aleksandar Vučić, potpisati nekoliko sporazuma o tehničkoj saradnji,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.