Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 23:30

Vazura „snimao“ omladince protiv Brage

Poraz omladinaca Partizana od Brage 2:0 u Ligi šampiona koliko god da je bio nesrećan, opet na duže staze može da donese benefite.
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je bio prisutan na utakmici i dao je svoje viđenje.
„Žao mi je zbog poraza i izgubljene šanse da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ovi dečaci i dalje reprezentuju klub na evropskoj pozornici. Bili su konkurentni… Zadovoljni smo što smo došli do plej-ofa, čestitke ekipi i treneru Stojakoviću. Braga je meč dočekala u boljem momentu jer igra prvenstvo Portugalije, dok smo mi došli s pauze. Na kraju, možda nije zaslužen trijumf gostiju, ali moramo da im pružimo ruku. Zaslužili smo 1:1, pa da odluka padne posle jedanaesteraca. Drugi gol? Jeftino…“, rekao je Vazura posle meča.
Da li još neko od Stojakovićevih izabranika zaslužuje da bude deo prvog tima?
„Svi koji je trebalo prošli su pripreme na Kipru“, bio je kratak Vazura za „Sportski žurnal“.
Igor Duljaj, trener Partizana, pratio je okršaj mladih nada crno-belih u društvu prijatelja – Zorana Bate Mirkovića i Miloša Alilovića, čiji je sin Zoran dobio šansu od 56. minuta.
„Šteta… Portugalci su tehnički potkovaniji, imali su više loptu u nogama. Žao mi je zbog poraza, moramo dalje“, prokomentarisao je Duljaj.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.