TRENER BRAGE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zaslužili smo da POBEDIMO! Ne odustaje od svog mišljenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 21:35

TRENER BRAGE BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Zaslužili smo da POBEDIMO!" Ne odustaje od svog mišljenja

Očito da Bragu smatra kvalitetnijom ekipom od crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su startovali u Ligi Evrope pošto su u prvom kolgu grupe F savladali portugalsku Bragu sa 2:1, a odlučujući gol postigao je Aleksandar Katai iz jednanesterca u 85. minutu koji je dosuđen pošto je oboren Mirko Ivanić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Trener gostiju Karlos Karvaljal najavljivao je da bi i remi bio neuspeh za Bragu u ovom meču, ali na kraju je praznih šaka otišao iz Beograda. Ipak, on smatra da nije trebalo tako da bude.

- Zaslužili smo da pobedimo. Uradili smo sve što je trebalo da bi se pobedilo, ali dobro, prvi je meč. Tek je početak grupne faze - kaže Karvaljal.

Ove njegove reči su zazvučale malo prepotentno u trenutku, ali se u narednoj izjavi ogradio i istakao koliko je zapravo lep meč odigran u Beogradu.

- Velika mi je čast što sam bio deo ove utakmice, što sam osetio ovu atmosferu, zaista sjajni navijači. Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi - rekao je Karvaljal i zvučao je uistinu iskreno.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.