Šta se desilo sa Portom?! Abubakar, Teljo i Brahimi ispaljivali ćorke - 19 šuteva, 14 u okvir gola! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2015, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desilo sa Portom?! Abubakar, Teljo i Brahimi ispaljivali ćorke - 19 šuteva, 14 u okvir gola! (VIDEO)

Sada je Sporting usamljen na vrhu tabele, do ovog kola najefikasniji tim nije uspeo da probije led...

Da li to Porto polako posustaje u šampionskoj trci? Drugi remi u poslednja tri meča omogućio je fudbalerima Sportinga da dobiju i „višnjicu na torti“ posle ogromnog slavlja zbog ubedljivog trijumfa u velikom gradskom derbiju. Porto je na svom terenu ispustio priliku da ponovo ostane bodovno izjednačen sa lisabonskim Lavovima, a Braga je, poput Moreirensea nedavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bila nepremostiva prepreka - 0:0. 

A da su mogli izabranici Đulena Lopetegija da ostvare pobedu - mogli. I to ne bilo kakvu, već ubedljivu! Mogli su Bragu da pošalju kući sa četiri ili pet golova u mreži, što nije viđeno već punih pet i po godina. Neverovatno je i verovatno gotovo nemoguće objasniti šta se dogodilo sa Zmajevima, koji su imali čak 19 šuteva ka golu protivnika, od toga 18 u okvir mreže golmana Stanislava Kricjuka!

I upravo je ruski čuvar mreže postao najgora noćna mora napadačkog trilinga Abubakar – Brahimi – Teljo, koji se poigravao sa srećom i na kraju izgubio svaki napad. Jednostavno, „hobotnica“ koja je čuvala mrežu Brage nije dozvolila da prođe ni jedan, jedini udarac iza leđa.

A pokušaji su se ređali kao na proizvodnoj traci. Abubakar, Brahimi, Andre Andre, Teljo... Nije bilo igrača iz redova najefikasnije ekipe do ovog kola koji nije okušao svoju sreću, ali svi hici bili su pravi ćorci.

Na kraju najveću radost imaće fudbaleri Sportinga, koji su sada ostali usamljeni na vrhu tabele.

PRIMEIRA, 8. KOLO

Petak:

Nasional - Boavista 0:0

Subota:

Maritimo - Pasoš Fereira 0:2 (0:1)

/Osej 11, Hota 48/

Eštoril - Rio Ave 2:2 (0:1)

/Dijego 56, Taira 96 - Zegelar 44, Huedes 88/

Gimaraeš - Akademika 1:0 (1:0)

/Tomane 16/

Nedelja:

Aruka - Tondela 1:1 (0:0)

/Rodrigez 60 – Balde 48/

Moreirense - Vitorija Setubal 0:2 (0:1)

/Klaro 43, Pašeko 85/

Benfika - Sporing 0:3 (0:3)

/Gutijerez 9, Slimani 21, Ruiz 36/

Porto - Braga 0:0

Ponedeljak:

21.00: Belenenseš - Madeira

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.