STANOJEVIĆ: SVI U NAPAD NA BRAGU!

Izvor: Kurir, 02.Nov.2010, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANOJEVIĆ: SVI U NAPAD NA BRAGU!

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavljuje da će njegova ekipa igrati izrazito napadački protiv Brage i da će uspehom smatrati samo pobedu u četvrtom kolu Lige šampiona

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najavljuje da će njegova ekipa igrati izrazito napadački protiv Brage i da će uspehom smatrati samo pobedu u četvrtom kolu Lige šampiona.

- Spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu, u kojoj ćemo imati priliku da zabeležimo prvu pobedu u Ligi šampiona. Uprava kluba nam nije nametnula imperativ pobede, ali imaćemo pun stadion, igraćemo u ofanzivnom stilu i razmišljaćemo samo o pobedi - izjavio je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

U prošlom kolu grupe H portugalska ekipa je na svom terenu slavila sa 2:0 protiv "crno-belih".

- Očekujem težu utakmicu nego tamo, jer mi sutra moramo da rizikujemo, a oni se odlično transformišu iz odbrane u napad. Igraćemo hrabro i mnogo, mnogo ofanzivnije nego u Bragi - istakao je trener Partizana i rekao da bi bio zadovoljan i pobedom od 1:0. Stanojević je dodao da je svestan da i navijači i javnost traže pobedu od njegove ekipe.

- Drago mi je da ljudi veruju u nas. U dosadašnjem toku Lige šampiona igrali smo egal protiv svih ekipa. Čim neko očekuje nešto od vas, znači da ste se u prošlosti već pokazali - zaključio je Stanojević.

Kapiten "crno-belih" Mladen Krstajić rekao je da je ekipa svesna šanse koja joj se pruža protiv Brage.

- Očekuje nas težak meč. U poslednje vreme smo podigli formu, igramo bolje i brže. I u Bragi smo ostavili dobar utisak, iako smo tada izgubili. Nadam se da ćemo sutra doći do pobede uz pun stadion - kazao je Krstajić.

Odbrambeni fudbaler Partizana rekao je i da ekipa mora da bude obazriva.

- Igrači su svesni šta se sve očekuje od njih. Moramo da budemo obazrivi u defanzivi, mirni i skoncentrisati. Svaki igrač mora da se stavi u svrhu ekipe- izjavio je Krstajić.

Utakmica četvrtog kola grupe H Partizan - Braga igra se sutra od 20.45 na stadionu u Humskoj. U drugoj sutrašnjoj utakmici u Donjecku se sastaju Šahtjor i Arsenal.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.