Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 23:56

Ruben Amorim je skinuo prokletstvo, sad kreće u žetvu trofeja (VIDEO)

Sporting pobedio Bragu u Superkupu Portugalije – 2:1

Skinuo je prokletstvo Ruben Amorin sa Sportinga, uspeo da vrati titulu šampiona Portugalije u dom lisabonski Lavova posle 19 godina. Ali sjajni stručnjak tu ne namerava da stane. Krenuo je u žetvu trofeja sa Sportingom, koji ga je u jesen prošle godine platio 10.000.000 evra.

Sporting je osvojio Superkup Portugalije pošto je večeras savladao Bragu na neutralnom terenu – 2:1. I reklo bi se da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je pokazao da je u ozbiljnoj formi, spreman da ponovo nanese bol Portu i Benfiki.

Ozbiljan fudbal gledali smo večeras u finalu Superkupa Portugalije. Posebno u prvom poluvremenu. Tim sa obala Atlantika je bolje počeo meč. Poveo preko Franserhija, ali je taj pogodak imao dejstvo sredtva za razbuđivanje za igrače Sportinga.

Ekspresno su izjednačili preko Kabrala. A ubrzo smo videli najlepši detalj na meču. Igrao se 43. minut kada je Sporting odigrao savršenu kontru. Lopta je je došla do Pedra Gongalveša, koji je opalio levicom i pogodio dalji ugao.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.