Policija uz Stojkovića i u Bragi

Izvor: S media, 18.Okt.2010, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uz Stojkovića i u Bragi

Golman Partizana Vladimir Stojković izazvao je najviše pažnje po dolasku crno-belih u Portugaliju.

Nekadašnji čuvar mreže Brage, koja sutra u 20.45 časova igra protiv Partizana meč četvrtog kola grupe H Lige šampiona, i na aerodromu u Portu pojavio se u pratnji policijskog obezbeđenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Stojković na pregledima u bolnici (VIDEO)

Nekoliko policajaca u civilu je došlo u Bragu sa crno-belima, a neki su striktno zaduženi da motre na Stojkovića. Istina, to rade jako suptilno i nenametljivo, prenose "Večernje novosti".

- Jedino vama novinarima ne može ništa da promakne - nasmejano je konstatovao golman crno-belih.

Stojković je pod stalnim nadzorom obezbeđenja od napada na autobus sa

Mafija kriva za napad na Stojkovića!

reprezentativcima Srbije, uoči kvalifikacione utakmice sa Italijom za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. godine, koji se dogodio u Đenovi.

(foto: partizan.rs)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Rukometaš Bosne napao trenera Smajlagića

Izvor: Blic, 19.Okt.2010, 22:15

Trener rukometaša Bosne Irfan Smajlagić zadobio je lakše povrede nakon što ga je za vikend napao Risto Arnaudovski koga je izostavio sa spiska za meč Lige šampiona...Arnaudovski je Smajlagića napao na treningu u nedelju kada je saznao da neće biti u timu za meč LŠ protiv rumunske Konstance,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.