Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2021, 08:35

Najbolji su u Južnoj Americi, ali žele da budu još jači: Palmeiras kupuje u Francuskoj

Abel Fereira zove poznato lice.

Defanzivni vezista Danilo Barbosa mogao bi ponovo da zaigra u Brazilu.

Član Nice navodno je već pri kraju pregovora sa čelnicima Palmeirasa, koji su posle osvojenog Kopa Libertadoresa dobili ceduljicu s imenom 25-godišnjeg štopera od trenera Abela Fereire, prenose brazilski mediji.

Portugalac je očigledno svestan izreke da je teže odbraniti nego osvojiti, pa želi da pojača tim za izazove koji ga očekuju. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << S Barbosom se dobro poznaje, pošto su sarađivali u Bragi, iz koje je leta 2018. prešao u Nicu za, nezvanično 9.000.000 evra. Ubrzo potom pisalo se da je francuski klub za mladog Brazilca, kapitena one generacije koju je Srbija savladala u finalu Mundijalita na Novom Zelandu, odredio obeštećenje od čak 70.000.000 evra. Tada 22-godišnjak igrao je standardno prvu sezonu, solidnu minutažu imao je i u drugoj, ali je ove upisao tek četiri prvenstvena i jedan nastup u Ligi Evrope.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fereirina želja je da ga dovode na jednogodišnju pozajmicu, s pravom otkupa, ali finansijski detalji ponude nisu još objavljeni. Njih dvojica sarađivali su po dolasku Brazilca iz Vasko de Game u Evropu, odnosno Bragu 2014. godine, koja ga je u početku slala na pozajmice u Valensiju, Benfiku i Standard Lijež.

Barbosa je jedno vreme bio interesantan i Čelsiju, ali se ništa konkretno nije dogodilo po tom pitanju..

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.