Miljković u Bragi

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljković u Bragi

Aleksandar Miljković nastaviće karijeru u portugalskoj Bragi.
(FOTO: Žurnal)
Kako prenose mediji u Portugaliji bivši bek Partizana potpisaće četvorogodišnji ugovor sa ekipom koja je prošle sezone bila četvrti tim portugalskog prvenstva.
Aleksandru je ovog leta istekao ugovor sa Partizanom i u Bragu dolazi kao slobodan igrač. Kako navode mediji u Portugaliji Miljković je odbio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mnoge ponude i odlučio je da potpiše ugovor sa ekipom koja će naredne sezone igrati u Ligi Evrope.
Miljković je rođen 26. 02. 1990.  godine, visok je 181 centimetar i težak 76 kilograma. Igra na poziciji desnog beka, mada može da odigra i kao štoper.
Za prvi tim Partizana odigrao je 137 utakmica (postigao je pet golova).
Sportski direktor crno-belih Albert Nađ je prokomentarisao informaciju da je doskorašnji desni bek Partizana Aleksandar Miljković potpisao za portugalsku Bragu.
Želim mu sve najbolje i mnogo sreće, on je to zaslužio, maksimalno korektno je odradio posao u Partizanu, iako je imao uspona i padova. Želim mu puno uspeha – rekao je Nađ.
Crno-beli se posle Zlatibora vraćaju u Beograd, a već 25. juna putuju na drugu fazu priprema u Sloveniju.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.