Lazetić: Prvenstvo je prioritet

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 13:41

Lazetić: Prvenstvo je prioritet

Žarko Lazetić rekao je da se njegova ekipa spremala za Bragu i istakao da bi bilo neumesno da se pred superligaški meč protiv Radničkog 1923 žali na umor.

"Odmor niti želimo, niti ima vremena za njega. Živeli smo za prethodnu utakmicu, spremali se za nju i bilo bi apsurdno da se sada žalimo na raspored ili tražimo predah. Sigurno bi se svako menjao sa nama i sada se na krilima prošle pripremamo za predstojeći duel protiv Radničkog iz Kragujevca", rekao je Lazetić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a dočekuju ekipu Radničkog 1923, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije, a nakon što su u utorak poraženi na gostovanju od Brage sa 0:3, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Lazetić je istakao, iako su tek dva dana prošla od meča protiv Brage, ali da je to bilo dovoljno da se slegnu utisci i da se napravi analiza.

"Ima mesta samo za ponos i za zadovoljstvo jer smo učesnik Lige šampiona. Parirati onakvom protivniku i do kraja ostati svoj zaslužuje da čestitam igračima. S druge strane, što se tiče stručnog štaba i nas, to je arhivirano i igračima sam rekao da zaborave i Bragu i da u glavi imaju samo Radnički", rekao je Lazetić.

"Naravno da smo spremni i da smo u dobrom momentu. Lepo smo započeli sezonu i verujemo da je pred nama odlična utakmica sa dobrim protivnikom", dodao je on.

Lazetić je najavio da će biti promena u timu za predstojeću utakmicu.

"Ne da bismo poštedeli nekoga, već želimo da izvedemo najsvežiji i najspremniji tim. Prvenstvo nam je prioritet i igraće tim za koji smatramo da može da se nametne, odigra najbolje moguće i izbori povoljan rezultat", rekao je on.

Govoreći o kragujevačkom timu, on je naveo da je Radnički 1923 imao težak raspored i loš start.

"Protiv Novog Pazara su bili neprepoznatljivo loši, ali Čukaričkom su parirali i odigrali egal utakmicu koju su izgubili su iz prekida", rekao je Lazetić.

On je naveo da "Kragujevčani imaju izvanrednog trenera, stabilnost i kontinuitet".

"Teško primaju golove i sigurno će biti sve bolji kroz sezonu. Često smo sa njima igrali i dobro se međusobno poznajemo, znamo im i mane i znam da će meč naše dve organizovane ekipe biti odličan. Biće dobra utakmica, spremni smo i nadamo se da ćemo biti u rangu utakmice protiv Partizana i da ćemo pobediti", zaključio je Lazetić.

TSC se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli domaćeg šampionata sa četiri boda, dok je Radnički 1923 na 13. poziciji bez bodova.

Utakmica trećeg kola Super lige između TSC-a i Radničkog 1923 na programu je na TSC Areni 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.