LŠ: Bitka za opstanak (FOTO)

Izvor: S media, 19.Okt.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Bitka za opstanak (FOTO)

Partizan od 20:45 časova u Bragi igra verovatno odlučujući meč za opstanak na evropskoj sceni.

Arsenal pojačan dočekuje Šahtjor

Domaćin i crno-beli su dve ekipe iz grupe H Lige šampiona koje nemaju nijedan bod i upravo njihov dvomeč odlučiće o trećem mestu i seobi u Ligu Evrope, dok će lošiji završiti sa međunarodnim takmičenjem za ovu sezonu.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, uoči treninga na stadionu Brage >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ponovio je da ulogu favorita prepušta Portugalcima, ali ističe da je ovo tek prvi od dva međusobna susreta, prenosi klupski sajt Partizana.

- Smatram da je domaćin u prednosti. Igra na svom terenu i pred svojim navijačima, ali i mi smo u potpunosti spremni, maksimalno koncentrisani i radujemo se utakmici. Mislim da će naredna dva meča odlučiti o tome ko ide u drugi krug, bilo u nastavak Lige šampiona ili u prolećni deo Lige Evrope. Lično, bio bih zadovoljan i nerešenim ishodom, jer smatram da bi to bio pozitivan rezultat za nas, ali naravno da ćemo sve uraditi da pobedimo. Naše ambicije su da prezimimo u Evropi i u mečevima sa Bragom imamo priliku da to ostvarimo - smatra Stanojević.

Policija uz Stojkovića i u Bragi

Partizan spreman za iznenađenje

Kleo, koji je naišao na veliko interesovanje portugalskih medija, jer je pre dolaska u Srbiju i Crvenu zvezdu igrao u tamošnjoj trećoj ligi, veruje da Partizan može i do pobede.

- Uvek želimo da pobedimo, pa će tako biti i ovaj put. Braga je odličan tim, prošle sezone su se do poslednjeg trenutka borili za titulu šampiona u Portugalu, a podatak da u ekipi imaju osam Brazilaca govori o njihovom kvalitetu. Ipak, verujem u nas i nadam se pozitivnom ishodu – poručio je napadač crno-belih.

Jedinu dilemu uoči utakmice Aleksandar Stanojević ima oko Nemanje Tomića, koji je poslednji trening odradio sa povezom preko kolena, ali se ipak očekuje da bude u startnoj postavi.

(Foto: partizan.rs)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.