EVRO KATASTROFA VICEŠAMPIONA: Braga za 20 minuta stigla do POKERA - Golčina Rakonjca POPRAVILA utisak (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2023, 20:44

EVRO KATASTROFA VICEŠAMPIONA: Braga za 20 minuta stigla do POKERA - Golčina Rakonjca POPRAVILA utisak (VIDEO)

Velikan ipak preveliki zalogaj za TSC...

Fudbaleri TSC okončali su učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona pošto su i u renvašu ubedljivo poraženi od Brage sa 1:4 (1:4).

Braga je već u osmom minutu povela sa 1:0, strelac je Pici. Prva prava akcija gostiju završena je pogotkom. A ceo napad je delovao kao na igrici. Krenuli su Portugalci sa svoje polovine. Usledio je jedan pas, drugi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treći, ubacivanje beka Gomeza visoko u šesnaesterac, pa povratna na nekih 7 metara, odakle je Pici rutinski pogodio.

Za 2:0, povećao je Bruma u 13 minutu. Baš kao i u prvoj utakmici. Još jedna sjajna akcija Brage, Đalo je proigrao Picija, a ovaj dodao na levu stranu šesnaesterca do Brume, koji je pogodio dalji ugao.

Samo tri minuta kasnije Braga je stigla do 3:0, Strelac je bio Đalo na dodavanje Rikarda Orte. Potpuni potop za TSC.

Već u 20 minutu Al Musrati je sjajan gol postigao posle udarca sa nekih 17, 18 metara. Istina, bio je i neometan, bez bloka...

U 40 minutu TSC dolazi do počasnog pogotka, strelac je Marko Rakonjac. Povukao je visoki napadač kontru, došao nadomak šesnaesterca i odatle poslao pravi projektil u rašlje. Sjajan gol za doskorašnjeg napadača Crvene zvezde.

Do kraja utakmice nije bilo značajnijih situacija na obe strane. Tempo je poprilično opao od momenta kada je postalo jasno ko će u plej-of za Ligu šampiona. Svakako, ovo je jedna lepa, ali i surova škola za ekipu koja će po prvi put u svojoj istoriji igrati grupnu fazu jednog evropskog takmičenja i to ni manje ni više nego Lige Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.