ČUKARIČKI DOVEO POJAČANJE: Iz Kopenhagena na Banovo brdo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 17:30

ČUKARIČKI DOVEO POJAČANJE: Iz Kopenhagena na Banovo brdo

Poptisao je dvogodišnji ugovor.

Fudbaler iz Južne Afrike Luter Vesli Sing potpisao je dvogodišnji ugovor sa Čukaričkim, saopštio je danas beogradski klub. Sing (26) je prethodne dve godine bio član Kopenhagena, a prethodnu sezonu je proveo na pozajmici u Čavesu. On je pre Kopenhagena igrao za Gais, Bragu, Čaves, Moreirense i Pakoš Fereiru. Čukarički je pre Singa angažovao štopera Ognjena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vranješa i napadača Sandeja Adetunđija.

 - Želeli smo da ojačamo konkurenciju na svim pozicijama u timu. Videli smo u prethodnom periodu, posebno u duelima protiv Olimpijakosa šta nam nedostaje, reagovali smo dovođenjem trojice igrača koji imaju kvalitet. Vranješ je prilično iskusan, biće nam od velike koristi na terenu i u svlačionici, dok će Adetunđi biti zamena za Badamosija - rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, prenosi zvanični sajt kluba.

Matijašević je izrazio nadu da će Sing brzo da se prilagodi ekipi Čukaričkog. Sing je nastupao za selekcije Južnoafričke Republike do 20 i do 23 godine. On je 13 puta nosio i dres seniorske reprezentacije, a postigao je i tri gola.

 - Sing ima 26 godina, iskustvo igranja u Evropi i sa te strane neće mu biti potrebno mnogo vremena da se prilagodi. Doneće nam brzinu, ima i reprezentativno iskustvo na zavidnom nivou i sigurno će zaoštriti konkurenciju. Svu trojicu novih igrača ćemo registrovati za nastup u Ligi konferencije. Do 15. septembra i isteka prelaznog roka u Srbiji ima još vremena, ukoliko bude bilo potrebe ili se pojavi neki zanimljiv igrač, sigurno ćemo reagovati - dodao je Matijašević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukarički doveo još jedno pojačanje

Izvor: B92, 04.Sep.2023

Fudbalski klub Čukarički saopštio je da je Južnoafrikanac Luter Vesli Sing novi igrač tog kluba...Posle štopera Ognjena Vranješa i napadača Sandeja Adetunđija, Čukarički je pred debitantski nastup u grupnoj fazi Lige konferencije angažovao i krilnog napadača...Ovaj 26-godišnji fudbaler...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.