Braga posle TSC-a srušila i PAO – spektakularna pobeda Galatasaraja

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 23:03

Braga posle TSC-a srušila i PAO – spektakularna pobeda Galatasaraja

Fudbaleri Brage su rezultatom 2:1 pobedili Panatinaikos u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Braga je u trećem kolu bez ikakvih problema "pregazila" srpski TSC, a sada su na svom terenu pobedili Panatinaikos rezultatom 2:0.

Grčki tim je lako pao u "kamenolomu" u utakmici u kojoj je Braga apsolutno dominirala.

Srpski fudbaler Filip Đuričić je stvari otežao već u osmom minutu kada je dobio žuti karton, a osam minuta kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dosuđen je i penal za Bragu koji je poništen posle VAR konsultacija.

Nije se puno toga desilo do kraja prvog poluvremena pa se rezultatom 0:0 ono i završilo, a onda na startu drugog dela susreta Braga postiže prvi gol.

Abel Ruis je u 51. minutu pogodio za 1:0, da bi se za visokih 2:0 postarao Bruma u 74. minutu.

Sudija je meč produžio za osam minuta i u tom momentu je mnoge "zabolela glava", ali je Panatinaikos to vrhunski iskoristio i u 95. minutu smanjio na 2:1.

Ispostavilo se da je to bio konačni rezultat, a strelac je bio Danijel Mansini, a posle 10 minuta igre u nadoknadi vremena odsviran je kraj u meču koji je Braga dobila, ali Panatinaikos ima zašto da bude zadovoljan.

U duelu Makabi Haife i Jang Bojsa golova nije bilo i u Švajcarsku se ide posle 0:0 iz Izraela.

Za to vreme je u duelu Modela i Galatasaraja "sve pucalo" i on je okončan pobedom turskog tima rezultatom 3:2.

Martin Elingsen je već u osmom minutu postigao gol za Molde i norveški tim rano dolazi do vođstva od 1:0. Sredinom prvog poluvremena je Galatasaraj spremio "blickrig".

Prvo je u 25. minutu Oliveira izjendačio na 1:1, da bi Mauro Ikardi u 29. minutu doneo potpuni preokret i sa tim rezultatom se otišlo u svlačionice na "veliki odmor".

Meč se nastavio i u 56. minutu Kristofer Hauger donosi novo izjednačenje Moldeu, 2:2.

Kada se činilo da će odbraniti domaći teren, tada se u 93. minutu pojavio Frederik Mistje i postigao gol za Galatu koja na spektakularan način pobeđuje Molde na teškom gostovanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.