Arsenal bi napadača iz druge lige, Juventus kvari posao? (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal bi napadača iz druge lige, Juventus kvari posao? (video)

Portugalac zaintrigirao mnoge evropske klubove.

Trener Arsenala Unai Emeri je očigledno zadovoljan svojom ekipom pošto je istakao da mu nisu potrebna pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Ukoliko bude odlazaka, onda će slika biti drugačija, ali bez obzira na to, "Tobdžije" uveliko posmatraju igrače širom sveta.

Jedan od njih je i fudbaler Brage Fransisko Trinkao koji nastupa za drugi tim portugalske ekipe koji se takmiči u drugoj ligi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Englezi tvrde da je Arsenal slao skaute u Portugal u nekoliko navrata, ali i da nisu jedini pošto krilnog napadača posmatraju i Juventus i Vulverhempton.

Omladinski reprezentativac svoje zemlje ima tek 19 godine i odigrao je tek jedan meč za prvi tim kada je ušao u igru poslednjih pet minuta.

Trinkao može da odgovori i na zadatke koje ima polušpic i važi za vrlo kreativnog fudbalera.

Međutim, ako se Juve umeša...


Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.