Rusija: Zaustavljeni su

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 07:11

Rusija: Zaustavljeni su

Avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije zaustavili su ukrajinski desantni tim.

Tim je brzim čamcem i sa tri vodena skutera pokušao da stigne do zapadnog Krima, do rta Tarhankut, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

"U ranim satima 4. oktobra, pokušaji kijevskih režima da izvrše terorističke napade na objekte u Rusiji su osujećeni. U severozapadnom delu Crnog mora, avioni Vazdušno-kosmičkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snaga Rusije sprečili su ukrajinske jurišne snage, koje su krenule ka rtu Tarhankut koristeći brzi čamac i tri vodena skutera, za infiltraciju na teritoriju Krima", saopštilo je rusko ministarstvo, prenosi TASS.

U odvojenom događaju, dežurne jedinice PVO su otkrile i oborile 31 ukrajinsku bespilotnu letelicu iznad Belgorodske, Brjanske i Kurske oblasti, navelo je rusko ministarstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.