Održan 19. Internacinalni festival tamburaških orkestara u Bijelom Polju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2022, 07:32

Održan 19. Internacinalni festival tamburaških orkestara u Bijelom Polju

Održan je 19. Internacinalni festival tamburaških orkestara u Bijelom Polju na kojem su tamburaški sastavi i orkestri iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Ukrajine, Srbije, Severne Makedonije i Crne Gore izvodili najlepše rukoveti svevremenih nota na strunama tambure.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Filmska univerzijada" u Nišu, uvertira za Filmske susrete, otvara je Boda Ninković

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2022

Sedam filmova mladih reditelja sa akademija i univerziteta bivše Jugoslavije biće prikazano na drugom takmičarskom Festivalu diplomskog filma koji počinje sutra, 17. avgusta, u dvorištu niškog Univerziteta i trajaće do petka, 19. avgusta. Festival će početi od 20:30, a otvoriće ga glumac Slobodan...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.