Britanija uvodi sankcije Belorusiji zbog Ukrajine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2022, 23:04

Britanija uvodi sankcije Belorusiji zbog Ukrajine

Velika Britanija uvodi sankcije Belorusiji zbog uloge te zemlje u napadu Rusije na Ukrajinu, saopštila je danas britanska vlada.

Ministarka spoljnih poslova Liz Tras rekla je da su sankcije uvedene osobama i organizacijama "zbog uloge Belorusije u invaziji Rusije na Ukrajinu", prenosi BBC.

"Lukašenkov režim aktivno pomaže i podržava nelegalnu invaziju Rusije na Ukrajinu i osetiće ekonomske posledice zbog podrške Putinu", poručila je Tras.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Udarili i na Belorusiju: sankcije zbog pomaganja Rusiji

Izvor: B92, 02.Mar.2022, 09:49

Velika Britanija uvodi sankcije Belorusiji zbog uloge te zemlje u napadu Rusije na Ukrajinu, saopštila je sinoć britanska vlada...Ministarka spoljnih poslova Liz Tras rekla je da su sankcije uvedene osobama i organizacijama "zbog uloge Belorusije u invaziji rusije na Ukrajinu", prenosi BBC..."Lukašenkov...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.