Zlato za Mandićevu i Bogdanovićevu u US Openu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za Mandićevu i Bogdanovićevu u US Openu

Srpske reprezentativke u tekvondu Milica Mandić i Tijana Bogdanović osvojile su zlatne medalje na US Openu turniru u Orlandu.

Mandić (do 73 kg) je u finalu pobedila Francuskinju Vander 15:2, dok je Bogdanović u borbi za zlato savladala Kanađanku Našu Tešić 16:10.

Bogdanovićevoj i Mandićevoj, koje su već obezbedile učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju, osvojene zlatne medalje na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << US Openu, na drugom G2 turniru ove godine, donose važne bodove za olimpijsku listu, odnosno bolju poziciju za žreb na Olimpijskim igrama, kao i Evropskom prvenstvu, koje se održava u maju.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar kao Salah?

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2020

Šta će reći Parižani?..Pisali smo ranije da bi Mo Salah trebalo da brani boje reprezentacije Egipta na Olimpijskim igrama u Tokiju...Jirgen Klop nije oduševljen tom idejom, videćemo kako će se ova priča završiti, jer bi u slučaju da učestvuje na turniru u Japanu Egipćanin propustio početak...

Nastavak na Sportske.net...

Zlato za Mandić i Bogdanović na US Open turniru

Izvor: RTS, 28.Feb.2020

Srpske reprezentativke u tekvondu Milica Mandić i Tijana Bogdanović osvojile su zlatne medalje na US Openu turniru u Orlandu. . Mandić (do 73 kg) je u finalu pobedila Francuskinju Vander 15:2, dok je Bogdanović u borbi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.