US open - Kecmanović nije uspeo, Bautista ide dalje

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2020, 19:58

US open - Kecmanović nije uspeo, Bautista ide dalje

Naš teniser pružio jak otpor favoritu, ali iznenađenje je izostalo.

U meču drugog kola US opena, Miomir Kecmanović je večeras poražen od španskog tenisera Roberta Bautiste-Aguta sa 3:1, po setovima 6:3, 3:6, 6:3, 6:4, posle dva sata i 40 minuta igre.

Sva četiri seta imala su sličan tok. Po jedan brejk je u svakom od setova presuđivao na jednu, ili drugu stranu - Bautista ih je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri, u prvom, trećem i četvrtom setu, a Kecmanović samo jedan, koji je bio presudan za osvajanje drugog seta.

Bautista se tako plasirao u treće kolo, gde će se sastati sa boljim iz kanadskog derbija, Vasek Pospišil-Miloš Raonić. Njihov meč je počeo u 19:25h po našem vremenu.

-
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

US open - Tim i Rusi bez greške, ispao Raonić!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2020

Drugi favorit ovogodišnjeg US opena bez problema prošao u treće kolo...Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u treće kolo US opena, pošto je večeras sa 3:0 savladao Indijca Nagala sa 3:0, po setovima 6:3, 6:3, 6:2, posle dva sata igre...Tim će se u trećem kolu sastati sa hrvatskim predstavnikom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.