US Open: Petoro srpskih takmičara sutra na terenu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Petoro srpskih takmičara sutra na terenu

Drugog dana US Opena na teren izlazi čak pet srpskih takmičara, dvojica u muškoj i tri u ženskoj konkurenciji.

Ana Ivanović prva izlazi na teren protiv Čehinje Denise Alertove od 17 sati na stadionu "Luis Armstrong", dok na istom mestu Janko Tipsarević čeka da se završi duel jer se odmah posle sastaje sa Amerikancem Semom Kverijem.

Viktor Troicki i Radu Albot iz Moldavije igraju na terenu broj 14 od 18.30, a pola sata kasnije Aleksandra Krunić i Britanka Nikol Gibs biće na šestom terenu.

Jelena Janković i Marijana Duke Marino iz Kolumbije igraće na terenu broj 4, ne pre 20.30 sati.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

US Open: Petoro srpskih takmičara u utorak na terenu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2016

Drugog dana US Opena na teren izlazi čak pet srpskih takmičara, dvojica u muškoj i tri u ženskoj konkurenciji...Ana Ivanović prva izlazi na teren protiv Čehinje Denise Alertove od 17 sati na stadionu "Luis Armstrong", dok na istom mjestu Janko Tipsarević čeka da se završi duel jer se odmah poslije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.