US Open - Novak bez problema do drugog kola

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open - Novak bez problema do drugog kola

Prvi reket sveta uspešno započeo odbranu titule u Njujorku.

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je plasman u drugo kolo US Opena pošto je savladao Španca Roberta Karbaljes-Baena sa 3:0 u setovima (6:4, 6:1, 6:4)

Najbolji teniser sveta je prilično lako stigao do pobede, mada je imao određenih poteškoća u prvom setu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je tek u 10. gemu ukrao servis Špancu.

Totalno drugačija priča viđena je u drugom setu gde je Novak sa dva brejka u potpunosti izbacio Karbaljes-Baena iz ritma i uspeo da osvoji taj deo igre sa 6:1 u gemovima.

Vratio se 76. teniser sveta u igru u trećem setu gde je dobro parirao Đokoviću sve do petog gema kada je izgubio servis. Na kraju Đoković je uzeo treći set rezultatom 6:4.

Naredni protivnik Novaka Đokovića biće bolji iz duela Sem Kveri - Ignasio Huan Londero.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pregazio Karbaljesa Baenu na početku odbrane titule

Izvor: RTV Pink, 26.Avg.2019

Prvi reket sveta je na početku puta odbrane titule na poslednjem gren slemu sezone "pregazio" Španca Roberta Karbaljesa Baenu - 6:4, 6:1, 6:4.

Nastavak na RTV Pink...

POSLE POBEDE NAD BAENOM: Đoković OTKRIO šta želi da PROMENI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019

Najbolji srpski teniser rutinski prošao u drugo kolo US Opena...Pobedom nad Špancem Robertom Karbaljes Baenom (izveštaj pročitajte OVDE), Novak Đoković je započeo juriš na četvrti pehar u Njujorku. Najbolji srpski i svetski teniser nije krio oduševljenje posle trijumfa, ali je govorio i o...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ĐOKOVIĆ PROMENIO PLANOVE ZA DANAS: Kako da treniram kad u to vreme igra Zvezda? Ne znam da li ću posle utakmice biti u stanju da izađem na teren

Izvor: Kurir, 27.Avg.2019, 08:45

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede u prvom kolu US Opena najavio je promenu plana za danas.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.