US Open: Krunićeva izbacila sedmu na svetu!

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2017, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Krunićeva izbacila sedmu na svetu!

Srpska teniserka Aleksandra Krunić savladala je u prvom kolu US Opena britansku teniserku i sedmu igračicu sveta Johanu Kontu.

24-godišnja srpska teniserka je dve godine stariju suparnicu nadigrala posle preokreta rezultatom 4:6, 6:3, 6:4, posle dva sata i 18 minuta igre.

Krunićeva se sa Kontom u dosadašnjoj karijeri nije sastajala, ali je uspela da izbori veliku pobedu i plasira se u drugo kolo turnira u Njujorku gde će igrati protiv bolje iz meča >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ajla Tomljanović i Johane Larson.

Aleksandra Krunić, trenutno 78. na WTA listi, protiv mnogo bolje plasirane koleginice je bila autsajder, a odmah u prvom setu je morala da juri zaostatak pošto je dva puta izgubila servis za vođstvo Konte od 4:1.

Krunićeva je zatim uspela da izjednači na 4:4, ali je potom još jednom Konta napravila brejk i osvojila prvi set posle 44 minuta igre.

Drugi deo igre se odvijao isto toliko vremena, a u njemu je Srpkinja najpre spasila tri brejk lopte, a velika borba se vodila sve do osmog gema, kada je Krunićeva prelomila set za 5:3. Ona je zatim na svoj servis osvojila set, a u dobrom ritmu je nastavila i u odlučujućem trećem setu.

Iako je prva došla do brejka za 2:1, Konta je uspela da se pribere i vrati u set (2:2), ali je izgubila svoj servis za 4:3, da bi posle dva servis gema Krunićeva ostvarila trijumf.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US open: Krunićeva izbacila sedmog nosioca

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2017

Srpska teniserka Aleksandra Krunić napravila je iznenađenje u 1. kolu US opena pošto je seliminisala Britanku Johanu Kontu, koja je bila postavljena za semdog nosioca u konkurenciji dama...Krunićeva je napravila veliki preokret i posle dva sata i 16 minuta igre trijumfovala je sa 2:1, po setovima...

Nastavak na Vesti-online.com...

KRUNIĆEVA BLISTA NA US OPENU: Srpkinja eliminisala sedmu teniserku sveta

Izvor: Kurir, 28.Avg.2017

Srpska teniserka Aleksandra Krunić je na startu US open-a poslednji Grand slem u sezoni eliminisala sedmu teniserku sveta Džoanu Kontu sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:4.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.