US Open - Kraj za Aleks Krunić

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open - Kraj za Aleks Krunić

Posle dve odlične partije i dve velike pobede, srpska teniserka večeras zaustavljena na US Openu.

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u osminu finala US Opena.

Srpkinja je večeras poražena sa 2:0, po setovima 6:3 i 6:3 od nemačke teniserke Julije Gerges i tako prekinula sjajan niz koji je započela pobedom nad Džoanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kontom, a nastavila trijumfom nad Ajlom Tomljanović u drugom kolu.

Jedan sat i 14 minuta trajala je borba Krunić i Gerges. Nemica je prvi brejk izborila već u trećem gemu, a do kraja prvog seta i još jedan, pa je rutinski stigla do 6:3 u ovom delu igre.

Drugi set doneo je nešto jači otpor Aleksandre Krunić, igralo se gem za gem sve do osmog gema, kada je Gerges napravila ključni brejk za osvajanje ovog seta i plasman u osminu finala.

Tamo će je čekati Amerikanka Sloan Stivens, 83. na WTA listi.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra Krunić bez osmine finala

Izvor: Radio 021, 01.Sep.2017

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u osminu finala US Opena, pošto je u dva seta poražena od Julije Gerges – 6:3, 6:3...Gerges će, posle druge pobede u isto toliko okršaja sa Krunićevom, u narednoj rundi igrati sa domaćom predstavnicom Sloun Stiven...Autor: B92

Nastavak na Radio 021...

US OPEN: Nemica zaustavila Aleksandru Krunić

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2017

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u osminu finala US Opena.. Nakon pobeda nad Džoanom Kontom i Ajlom Tomljanović, srpska teniserka Aleksandra Krunić poražena je u trećoj rundi US Opena od Nemice Julije Gerges rezultatom 2:0 (6:3, 6:3). . Jedan sat i 14 minuta trajala je borba Krunić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.