US Open: Kiša pomera polufinala, Đoković od 23 sata

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Kiša pomera polufinala, Đoković od 23 sata

Polufinalni mečevi u ženskoj konkurenciji Otvorenog prvenstva SAD odloženi su zbog kiše.

Branilac titule Amerikanka Serena Vilijams igraće u polufinalu protiv Italijanke Roberte Vinči, a druga teniserka sveta Rumunka Simona Halep protiv Italijanke Flavije Penete. Ti mečevi trebalo je da se odigraju od jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu, odnosno 2.30, ali su zbog kiše pomereni za danas od 17 časova.

Posle njih na programu su polufinalni mečevi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u muškom singlu, a igraće prvi teniser sveta Novak Đoković i branilac titule Marin Čilić iz Hrvatske, dok se u drugom polufinalu sastaju Švajcarci Rodžer Federer i Sten Vavrinka. Duel Đokovića i Čilića počinje u 23 sata.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.