US OPEN Novak Đoković saznao protivnika u drugom kolu

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN Novak Đoković saznao protivnika u drugom kolu

Argentinski teniser Huan Londero protivnik je Novaka Đokovića u drugom kolu Otvorenog prvenstva Amerike. Argentinac je na startu bio bolji od Amerikanca Sema Kverija sa 3:6, 6:1, 7:6, 7:5.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,00 da će Novak Đoković da osvoji US Open.
Londeru je trebalo nepuna dva i po sata da savlada Kverija, posle preokreta. Američki teniser dobio je prvi set 6:3, a nadomak >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << cilja bio je i u četvrtom, koji je posle taj breka pripao Novakom rivalu. U četvrtom setu Sem je propustio priliku da oduzme servis protivniku i uvede meč u peti set. Umesto toga, u narednom gemu, Huan je rešio pitanje pobednika.
Biće ovo prvi susret naljboljeg tenisera sveta i trenutno 56. na ATP listi. Taj okršaj na programu je u sredu, od 17 časova.

The post US OPEN Novak Đoković saznao protivnika u drugom kolu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Novi problemi za Junajted – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019

Mančester junajtedu ne ide po planu na početku sezone, a Ole Gunar Solšer ima i novi problem jer će Luk Šo zbog povrede pauzirati najmanje mesec dana.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,00 da će Novak Đoković da osvoji US Open.. U četvrtom kolu, vikend pred reprezentativnu pauzu Mančester junajted...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.