US OPEN Nadal bez borbe do trećeg kola

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN Nadal bez borbe do trećeg kola

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto mu je meč drugog kola bez borbe predao Tanasi Kokinakis iz Australije. Kokinakis, koji je do glavnog žreba US Opena došao preko specijalne pozivnice, povukao se sa turnira zbog povrede.
Od 17 igraju De Minaur – Nišikori, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Nišikorija 1.55.
Nadal će tako u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kolu igrati protiv Hjeon Čunga iz Južne Koreje koji je sa 1:6, 2:6, 7:5, 6:3, 7:6 (3) pobedio Španca Fernanda Verdaska.
Plasman u treće kolo obezbedio je i Australijanac Nik Kirjos koji je sa 6:4, 6:2, 6:4 pobedio Antoana Oanga iz Francuske. Domaći teniser Tenis Sandgren sa 3:1 pobedio je Kanađanina Vaseka Pospišila, dok je Francuz Gael Monfis bez problema slavio protiv Rumuna Marijusa Kopila sa 3:0.
Hrvatski teniser Marin Čilić je posle preokreta pobedio Nemca Sedrik-Marka Štebea sa 4:6, 6:3, 7:5, 6:3, a rival u trećem kolu biće mu Amerikanac Džon Izner.

The post US OPEN Nadal bez borbe do trećeg kola appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Nadal bez borbe do trećeg kola Otvorenog prvenstva SAD

Izvor: OkRadio.rs, 30.Avg.2019

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto mu je danas meč drugog kola bez borbe predao Tanasi Kokinakis iz Australije. Kokinakis, koji je do glavnog žreba Ju-es opena došao preko specijalne pozivnice, povukao se sa turnira zbog povrede.   Nadal će...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.