US OPEN Krajinović ispao od anonimusa

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN Krajinović ispao od anonimusa

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo US Opena. On je na startu poslednjeg Grend slema sezone izgubio od Nemca Sedrika-Marsela Štebea sa 3:6, 6:4, 4:6, 6:7.
Kvota u kladionici MaxBet da će Novak Đoković da osvoji US Open je 2.00.
Meč Krajinovića i Štebea, 52. i 256. tenisera sveta, trajao je tri sata. Naredni protivnik nemačkog tenisera biće Hrvat Marin Čilić koji je ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << eliminisao Slovaka Martina Kližana.
Srbija je ostala bez predstavnika u ženskoj konkurenciji na US OPenu i to već u prvom kolu. U ponedeljak je zaustavljena Ivana Jorović, a sada poražena Aleksandra Krunić. Bolja od Krunićeve je bila Letonka Jelena Ostapenko 6:3, 7:6 (9:7).
Članak US OPEN Krajinović ispao od anonimusa se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post US OPEN Krajinović ispao od anonimusa appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.