US OPEN Kecmanović poklekao posle pet sati drame

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN Kecmanović poklekao posle pet sati drame

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo US Opena. Posle skoro pet sati drame, nekada prvog juniora sveta pobedio je 135. igrač na svetu, veteran Paolo Lorenci sa 3:2 u setovima – 7:6, 6:7, 7:6, 3:6, 6:3.
Kvota u kladionici MaxBet da će Novak Đoković da osvoji US Open je 2.00.
Prva tri >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << seta završena su u taj-brejku. Miomir je uspeo da izjednači na 2:2, ali je u petom setu Italijan, koji ima 38 godina, bio bolji. Uspeo je da napravi brejk u četvrtom gemu, povede sa 3:1. Uspeo je Kecmanović da se vrati, odmah vrati izgubljeni servis.
Međutim, u sledećem još jednom je dozvolio rivalu da ga brejkne i tu je bio kraj. Šteta, Srbin, koji je 50. na ATP listi, bio je favorit, ali nije uspeo da napravi novi korak u “Velikoj jabuci”,
U četvrtak je ispao i Dušan Lajović od Denisa Kudle, koji će biti naredni rival Novaka Đokovića.
MAXBETSPORT INTERVJU Boris Pašanski: Kecmanovića vidim kao top igrača, podseća me na Vavrinku


The post US OPEN Kecmanović poklekao posle pet sati drame appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.