US OPEN: Furiozni Novak PREGAZIO Gaskea (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 05:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Furiozni Novak PREGAZIO Gaskea (FOTO)

Sjajna igra srpskog šampiona za plasman u osminu finala.

Novak Đoković plasirao se u osminu finala US Opena, savladavši Francuza Rišara Gaskea sa 3:0 u setovima - 6:2, 6:3, 6:3.

How about a 👏 for that performance by Novak Djokovic?

The two-time #USOpen champ dispatches Richard Gasquet 6-2, 6-3, 6-3 to move into the fourth round at Flushing Meadows.

Will the 🇷🇸 meet Federer in the quarter-finals?

Read More ➡️ https://t.co/5eDLNtoQoz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/7WNNybEStt

— ATP World Tour (@ATPWorldTour) September 2, 2018

Sjajan meč odigrao je srpski šampion i zabeležio siguran trijumf za samo dva sata i deset minuta igre.Ovo mu je bila 13. pobeda u 14 odigranih mečeva sa Gaskeom, koji je protiv dvostrukog šampiona US Opena osvojio svega pet setova.

Francuz je pripretio samo na startu meča, jer je ima dve brejk-lopte u prvom gemu, koje je Novak rutinski uspeo da sačuva. Srpski teniser pravi prvi brejk za prednost od 3:1, a kasnije koristi drugu set-loptu na servis protivnika za vođstvo od 1:0 (6:2).

.@DjokerNole in action during third round match at the #USOpen

(SINA) pic.twitter.com/7YhGMc35la

— Novak India Fans (@NovakIndiaFans) September 2, 2018

U drugom setu je Đoković uspeo da brejkne protivnika već na prvom servisu i povede sa 3:0. Bila mu je dovoljna jedna set-lopta na svoj servis za povećanje prednosti na 2:0 (6:3).

Dominacija srpskog asa viđena je i u trećem delu igre. Đoković nije želeo da igra više od tri seta, kao u prva dva meča u Njujorku. Odlučujući brejk napravio je u petom gemu, a zatim iskoristio treću meč loptu za ubedljiv trijumf i plasman u osminu finala.

 Protivnik Novaka Đokovića u borbi za palsman u četvrtfinale biće Portugalac Žoao Souza, koji je savladao Luku Puija - 7:6, 4:6, 7:6, 7:6.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.