Tri haljine Jelene Đoković za kojima je poludeo svet: Ona u finalu je pun pogodak FOTO

Izvor: B92, 11.Sep.2023, 13:16

Tri haljine Jelene Đoković za kojima je poludeo svet: Ona u finalu je pun pogodak FOTO

Jelena Đoković blistala je dok je bodrila svog supruga na US Openu, a veliku pažnju privukla je savršenim modnim odabirom i opravdala titulu najlepše obučene žene tenisera.

Jelena Đoković u poslednje vreme sve više oduševljava javnost modnim kreacijama na turnirima Novaka Đokovića, koje ne propušta kako bi ponosno bodrila svog supruga, a na tek završenom US openu nosila je tri odevna predmeta zbog kojih se našla na naslovnicama svih svetskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << magazina.

Tokom ovog prestižnog turnira bila je besprekorno stilizovana, očekivano, a najupečatljiviju haljinu i otmen izgled o kojem se uveliko priča sačuvala je za samo finale, s razlogom.

Pogledajte kombinacije u kojima je blistala Novakova najveća podrška.

1. Žuta haljina

U nežnožutoj pripijenoj haljini golih ramena pojavila se na US openu 30. avgusta, a ovaj modni komad je kreacija srpske dizajnerke Marije Tarlać. Haljina je dugih rukava, ima duboke sportske džepove, a Jelena je uz nju nosila velike naočare za sunce, pažljivo odabran nakit i laganu šminku.

2. Cvetna haljina

Cvetna mini-haljina u kojoj je Jelena Đoković takođe zablistala na US openu 8. septembra, dala je sasvim drugačiju notu njenom modnom izražaju. U pitanju je haljina brenda Charo Ruiz, koja joj je odlično pristajala i uz koju je imala potpuno neupadljivu šminku i od nakita isključivo onaj nenametljivi, svakodnevni.

3. Glamurozno izdanje za sam kraj

I, na kraju, pravi modni pogodak dogodio se u samom finalu US opena, kada je Novak Đoković ušao u istoriju tenisa osvojivši 24. grend slem titulu u karijeri. Jelena je za ovu specijalnu priliku izabrala otmenu, damsku i glamuroznu haljinu zagasitih tonova, u kojoj je definitivno odgovorila na pitanje zbog čega važi za najstilizovaniju suprugu tenisera.

Haljina je kraća, ima pufnaste rukave i plisiran donji deo, te prelepi dekolte u obliku srca koji je Jelena već nosila i koji joj daje romantičnu notu. Šminka je bila u prirodnim tonovima, ali primetno jača, nakit odmeren, a frizura kao i uvek jednostavna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.