Tipsarević počistio Zemlju na US Openu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2012, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević "počistio" Zemlju na US Openu

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala US Opena, pošto je u trećem kolu pobedio Slovenca Gregu Žemlju sa 3:0, po setovima 6:4, 6:3, 7:5.

Janko Tipsarević pobedio Gregu Žemlju za dva sata i 15 minuta igre

 

Tipsarević će u osmini finala igrati sa pobednikom meča između Amerikanca Džona Iznera i Filipa Kolšrajbera iz Nemačke.

 

Slovenački teniser je na ovom US Openu napravio najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uspeh u dosadašnjoj karijeri jer je prvi put stigao do trećeg kola na neklom od gren slemova.

 

Tipsarević je jedino u prvom setu imao brejk zaostatka, ali je furioznom igrom u finišu seta uspeo da ga dobije sa 6:4. U drugom setu Tipsarević je napravio brejk u osmom gemu, poveo sa 5:3 i onda sigurnim servis dobio taj deo igre sa 6:3.

 

U trećem setu Tipsarević je oduzeo servis protivniku u osmom gemu, poveo sa 5:3, ali je propustio da na svoj servis završi meč i pretrpeo je brejk. Ipak, do kraja Žemlja još jednom gubi svoj servis, a Janko sa dva asa okončava meč - 7:5.

 

Ranije danas, plasman u osminu finala obezbedio je i Novak Đoković pobedom nad Žilijanom Benetom 6:3, 6:2, 6:2.

 
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.