Šest Srba na US openu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest Srba na US openu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković predvodi prijavljene Srbe za nastup na US openu, a mesto u glavnom žrebu zahvaljujući zaštićenom "renkingu" ima Janko Tipsarević, objavili su organizatori.

Pored njih, Srbija ima još četvoricu sigurnih igrača na gren slemu u muškom singlu - Lasla Đerea, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i Miomira >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kecmanovića.

Prijavljeni su i asovi poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala, kao i još trojica bivših šampiona Stan Vavrinka, Marin Čilić i Huan Martin Del Potro, s tim da je nastup Argentinca neizvestan zbog povrede.

Poslednje mesto u glavnom žrebu zauzima Marsel Granoljers, 98. teniser sveta, a uz Tipsarevića zaštićeni su Tomas Berdih, Vasek Pospišil, Jozef Kovalik, Stiv Darsis i Sedrik-Marsel Štebe.

Ostali će morati da se bore kroz kvalifikacije do glavnog žreba, a posle toga takmičenje počinje 26. avgusta i traje do 8. septembra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je fantastično, minimum šestorica Srba na US openu u muškom singlu!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2019

Srbija će imati minimum šestoricu tenisera na glavnom turniru US opena...Naredni gren slem počinje 26. avgusta, igraće se do 8 septembra i možda će biti i u senci Mundobasketa u Kini...Ipak, daleko od toga da nećemo pratiti uspehe i neuspehe naših tenisera, Novak će braniti tron osvojen prošle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.