Seča nosilaca na US Openu, Nadal ne greši

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seča nosilaca na US Openu, Nadal ne greši

Španski teniser Rafael Nadal nije imao problema na početku Otvorenog prvenstva SAD, pošto je u prvom kolu pobedio Džona Milmana.

Nadal, drugi na ATP listi, pobedio je sa 3:0 u setovima i protivnik u narednoj rundi biće mu Tanasis Kokinakis.

Tokom noći su sa Ju-Es opena eliminisana četiri od prvih 10 nosioca, Stefanos Cicipas, Roberto Bautista Agut, Dominik Tim i Karen Hačanov.

Ispao je i 18. nosilac Feliks Ože, koji je u tri seta ubedljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izgubio od Denisa Šapovalova.

Gael Monfis nije imao problema sa Albertom Ramosom, koga je dobio u tri seta.

U ženskoj konkurenciji je ispala Barbora Stricova, 31. na WTA listi, koja je sa 2:1 poražena od Aljone Bolsove.
Pogledaj vesti o: US Open,   Rafael Nadal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

US OPEN Nadal lagano, loš dan za nosioce

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019

Španski teniser Rafael Nadal nije imao problema na početku Otvorenog prvenstva SAD, pošto je u prvom kolu pobedio Džona Milmana. Nadal, drugi na ATP listi, pobedio je 6:3, 6:2, 6:2 i protivnik u narednoj rundi biće mu Tanasis Kokinakis.. Od 18:30 igraju Evans – Puj, a u kladionici MAxBet je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.