Sandgren: US Open se nije borio za Novaka

Izvor: B92, 25.Avg.2022, 21:40

Sandgren: US Open se nije borio za Novaka

Tenis Sandgren je još jednom stao u odbranu Novaka Đokovića.

Američki teniser, koji je i zimus u Australiji kritikovao ponašanje zvaničnih organa u slučaju protiv Novaka Đokovića, sada je poslao jasnu poruku čelnicima US Opena.

On se oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povodom povlačenja Đokovića sa turnira u Njujarku žestokim komentarom.

"Nemojte mi reći da nemate moć i da se vaš glas ne računa. To je veliki događaj, koji se odigrao i u septembru 2020. godine kada je sve otkazivano. US Open se nije borio za Novaka. To je tužno i brutalno", rekao je Sandgren.

On je rekao da je njemu žao što nekada najboljeg tenisera sveta neće biti na turniru koji počinje u ponedeljak.

"Ovo je sebičan, individualistički sport po prirodi. Svako misli na svoj interes. Čim se pojavi problem poput ovog, svi zaćute. Tužno mi je to. Možda su neki srećni što Novaka nema u žrebu", dodao je američki teniser.

US Open traje od 29. avgusta do 11. septembra, a titulu u muškom singlu brani Danil Medvedev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.