RAFA OSVOJIO US OPEN: Nadal je kralj Njujorka

Izvor: Večernje novosti, 11.Sep.2017, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAFA OSVOJIO US OPEN: Nadal je kralj Njujorka

Prvi teniser sveta osvojio je treću titulu na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u finalu pobedio Kevina Andersona iz Južne Afrike posle tri seta, 6:3, 6:3, 6:4 Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal osvojio je treću titulu na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u finalu pobedio Kevina Andersona iz Južne Afrike posle tri seta, 6:3, 6:3, 6:4. Rafi je trofej na Ju-Es openu 16. grend slem u 23. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << finalu na najvećim turnirima.Španac je odlično igrao, dobro je servirao, četiri puta oduzeo servis Andersonu i pobedio ga za dva sata i 27 minuta.Finale u Njujorku je bilo treće grend slem za Nadala ove godine, osvojio je rekordni 10. Rolan Garos, a izgubio je u finalu Australijan opena od Švajcarca Rodžera Federera.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nadal treći put osvojio US Open

Izvor: OkRadio.rs, 11.Sep.2017

Prvi teniser sveta osvojio je treću titulu na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u finalu pobedio Kevina Andersona iz Južne Afrike posle tri seta, 6:3, 6:3, 6:4 Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal osvojio je treću titulu na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u finalu pobedio Kevina Andersona...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.