PROBLEMI PRED US OPEN: Venus Vilijams se povukla sa turnira u Klivlendu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 13:07

PROBLEMI PRED US OPEN: Venus Vilijams se povukla sa turnira u Klivlendu

Muči je koleno.

Američka teniserka Venus Vilijams povukla se sa WTA turnira u Klivlendu, saopštili su danas organizatori.

Venus Vilijams je saopštila da želi da se oporavi od povrede kolena do Ju-Es opena, koji počinje za nedelju dana. Američka teniserka je nedavno dobila specijalnu pozivnicu za nastup na poslednjem grend slem turniru sezone.

Venus Vilijams (43) je osvojila titule u Njujorku 2000. i 2001. godine, a ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zbog povrede odsustvovala šest meseci sa terena.

- Žao mi je što neću moći da igram u Klivlendu. Ne mogu sada da budem na terenu, pošto moje koleno još nije spremno. Pokušaću da se oporavim da bih mogla da igram na Ju-Es openu. Nadam se da ću moći da igram u Klivlendu naredne godine - izjavila je Venus Vilijams.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis,   Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Venus Vilijams se povukla sa turnira u Klivlendu

Izvor: B92, 21.Avg.2023

Američka teniserka Venus Vilijams povukla se sa WTA turnira u Klivlendu, saopštili su danas organizatori...Venus Vilijams je saopštila da želi da se oporavi od povrede kolena do Ju-Es opena, koji počinje za nedelju dana...Američka teniserka je nedavno dobila specijalnu pozivnicu za nastup na poslednjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.