POZNATA SATNICA Đoković u večernjim časovima kreće u odbranu pehara na US Openu

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA SATNICA Đoković u večernjim časovima kreće u odbranu pehara na US Openu

U ponedeljak u Njujorku počinje US Open, poslednji grend slem sezone. Srbija će da ima šest predstavnika, a najveće nade polažemo u Novaka Đokovića.
Od 21 igraju Selta – Valensija, a u kladionici MaxBet je kopta na pobedu domaćina 3.10.
Najbolji teniser sveta brani pehar osvojen prošle godine, a na teren izlazi već u ponedeljak. Organizatori su objavili satnicu, a Đoković i Roberto Karbeljas Baena će drugi da izađu na teren Artur Eš. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << To znači da će da igraju najranije od 19:30 časova.
Istog dana na teren će i Dušan Lajović koji će od 17 časova na terenu broj 15 da igra protiv Stiva Darsisa. Istovremeno na terenu broj 12 Janko Tipsarević igraće protiv Denisa Kudle iz SAD.
Laslo Đere i Miomir Kecmanović sastaće se na terenu broj 14 i to je treći meč na tom terenu. To znači da će da igraju najranije u 20 časova.
U konkurenciji teniserki Ivana Jorović igra protiv Ige Švjontek iz Poljske. Njih dve će da igraju drugi meč na terenu broj šest, a očekuje se da počnu oko 19 časova

The post POZNATA SATNICA Đoković u večernjim časovima kreće u odbranu pehara na US Openu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Novak Đoković

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAGREVANJE ZA US OPEN Nole svirao klavir sa prelepom pijanistkinjom (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019

Novak Đoković sprema se za poslednji grend slem sezone koji počinje u ponedeljak u Njujorku. Najbolji teniser sveta će na US Openu da brani pehar koji je osvojio prošle godine. Za to vreme, on se dobro zabavlja. U kladionici MaxBet je kvota da će Novak Đoković da bude pobednik US Opena 2. Srpski...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.