Ovo su novi skupljači loptica na US openu VIDEO

Izvor: B92, 22.Avg.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su novi skupljači loptica na US openu VIDEO

Ideja o psima skupljačima loptica na Otvorenon prvenstvu SAD u tenisu na neki način biće realizovana, iako su mnogi mislili kako su se organizatori poslednjeg grend slema sezone šalili kada su sve ovo najavili 1. aprila.

Mnogi su mislili da je u pitanju šala, ali četiri i po meseca kasnije u Njujorku su održane probe na kojima je učestvovalo osam pasa različitih rasa. Na kraju se najbolje pokazao Bejli, koji je dudl, odnosno mešavina pudle i još jedne rase, prenosi Klix.ba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Bejli će u ponedeljak, kada počinje prvenstvo, imati priliku da se pokaže publici, a za sada nije otkriveno kakvu će ulogu imati.

Inače, psima tenisera dozvoljen je pristup kompleksu u Njujorku pa je tako pas kineske teniserke Dženg Saisai dobio svoju akreditaciju za US open.

Podsetimo, US open počinje u ponedeljak i traje do 8. septembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.