Otvoren prvi US Open teren u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 24.Nov.2020, 01:39

Otvoren prvi US Open teren u Nišu

US Open podloga je stigla iz Amerike u Niš, što  je prvi put u dugoj teniserskoj istoriji Niša da ima teren sa ovom podlogom. 
Nije bilo lako da se sve kockice poklope, već neko vreme planiramo ovako nešto i ovo je samo doprinos da naši teniseri i teniserke budu u top formi tokom cele godine za svaki turnir. Oni koji su u ovom sportu znaju koliko se podloge razlikuju i koliko ovo znači za adekvatnu pripremu, istakao je Nikola Živković, predsednik TAŽ-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs <<
Niška teniserka Emilija Zdravković, koja se priprema za meč u Sofiji, prva je isprobala novu podlogu.
Sada će biti sve lakše, rezultati će biti još bolji jer svi mi sada možemo da se pripremamo na terenu sa adekvatnom podlogom za predstojeće turnire. Ja sada putujem  u Sofiju na turnir, tamo će se turnir igrati baš na ovoj podlozi i sigurno nije isto ako na takav turnir idete sa šljake, a ne sa podloge na kojoj će se igrati. Zaista velika stvar za niški tenis, istakla je Emilija Zdravković nakon treninga.
Zdravkovićeva na turnir odlazi kao šampionka Otvorenog prvenstva Niša, u konkurenciji seniorki. Ona je u toku prethodne nedelje savladala klupsku drugaricu Jovanu Nikolić sa 2:0 i time obezbedila učešće na turniru u Sofiji.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.