Organizatori US Opena napravili presedan

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 08:30

Organizatori US Opena napravili presedan

Novak Đoković će saznati svoje rivale na US Openu čiji će žreb biti održan od 18 časova.

Ono što je čudno kod žreba jeste što će se on održati praktično u tajnosti, jer neće biti prenošen ni na televiziji, ni putem lajv strima, zvaničnog sajta, pa čak ni putem društvenih mreža.

Kako piše "Marka" US Open je jedan od najmodernijih grend slemova , jer su prvi koji su uveli podjednake >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nagrade za muški i ženski tenis, pa je i zbog toga čudno što su napravili presedan sa žrebom.

Jedno je sigurno, a to je da je Novak Đoković drugi nosilac na poslednjem Grend slemu u sezonu, a Španac Karlos Alkaras prvi, tako da njih dvojica neće moći da se susretnu pre finala.

Đoković će prvi put posle dve i po godine učestvovati na US Openu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.