OGLASIO SE US OPEN: Da li je ovo KONAČNA odluka oko učešća Novaka Đokovića u Njujorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022, 13:42

OGLASIO SE US OPEN: Da li je ovo KONAČNA odluka oko učešća Novaka Đokovića u Njujorku

Saopštenje organizatora poslednjeg Gren slema u sezoni.

Do početka poslednjeg Gren slema u sezoni, čuvenog US opena, ostalo je tačno 20 dana. Novak Đoković i dalje čeka konačne vesti oko ulaska u Njujork, a čitava Amerika se digla zbog politike koju sprovode tamošnje vasti  koje ne dozvoljavaju ulazak u zemlju "nevakcinisanim strancima".

Organizatori Ju-Es opena su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se još jednom oglasili kako bi se ogradili od slučaja "Đoković" i tako još jednom svima stavili do znanja da od njih ništa ne zavisi.

- Mi nemamo nikakvo pravo odlučivanja ko može da igra, a ko ne, kada je u pitanju vakcina. Mi ćemo poštovati svaku odluku Vlade Sjedinjenih Američkih Država u vezi dozvole ulaska u zemlju - poručili su organizatori.

#Deportes 🎾 | Novak Djokovic: siguen los líos en su carrera por no vacunarse ► https://t.co/zp8ZCuyNSS pic.twitter.com/EZEDO07f6v

— EL TIEMPO (@ELTIEMPO) August 9, 2022

Drugim rečima, ako Novak dobije zeleno svetlo od političkog vrha zemlje, može da učestvuje. Ju-Es open se ništa ne pita u vezi sa njegovim igranjem.

Inače, da šanse Đokovića nisu velike da zaigra u Velikoj jabuci vidi se i iz dnevnog korona preseka.

Trećeg avgusta je bilo više od 200.000 zaraženih u Americi, a beleži se oko 400 smrti dnevno. Tamo se korona ponovo razbuktava.

BONUS VIDEO: Pogledajte najbolji ritern u istoriji tenisa
Pogledaj vesti o: US Open,   Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.