Nemica ljuta na publiku: Nisam zaslužila takav tretman

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 05:49

Nemica ljuta na publiku: Nisam zaslužila takav tretman

Laura Sigemund je zaustavljena u prvom kolu na US Openu od Koko Gof.

Nemica je u obraćanju novinarima posle meča priznala da je jako ljuta na domaću publiku za koju je rekla da je prema njoj bila vrlo nekorektna.

Koko se žalila sudiji Marijani Veljović kako Sigemund nikada nije spremna za njen servis, a Laura je imala drugačije viđenje svega.

"Dva puta sam ovde pobeđivala, u diblu i miksu i svaki minut na terenu davala sam sve od sebe, a ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me tretiraju? U ovakvom meču? Pun stadion. Protiv Koko Gof koja je nedavno osvojila turnir. I to je kako igram tenis? Ipak, tretirati me tako. Vratiću se samo zato što je ovo grend slem. Ali ne zbog ljudi, da bih ih zabavila. Ako su ovakvi, ne zaslužuju šou", kaže Sigemund.

Ona je priznala da nema sjajan odnos sa Marijanom Veljović, kojoj se žalila na ponašanje publike.

"Nikada nisam ništa uradila protiv publike. Bila sam mirna. Nisam ni gestikulirala protiv niih. I nisu me poštovali. Nisu poštovali kako sam igrala. Nemaju poštovanja za mene kao igračicu, za tenis, dobar tenis. Aplaudiraju kad promašite prvi servis, ne razumem to. Razočarana sam. Nema sumnje da sam spora. Dobijam opomene za prekoračenja. Nema sumnje da moram da budem brža. Ali tako igram, spora sam. Radim to zbog sebe, ne zbog drugih", zaključila je Sigemund.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.