NIJE SAMO RAME: Nole ZABRINUO navijače, da li će igrati na US Openu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 14:43

NIJE SAMO RAME: Nole ZABRINUO navijače, da li će igrati na US Openu

Ostao bez medalje u Tokiju.

Novak Đoković nije uspeo da donese Srbiji medalju na Olimpijskim igrama. U borbi za treće mesto poražen je u singlu od Pabla Karenjo-Buste, da bi posle toga odustao od miks dubla u kome je sa Ninom Stojanović takođe trebao da se bori za bronzano odličje.

Novak ne žali što je izabrao da napadne "Zlatni slem" u Tokiju.

- Ne žalim što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došao u Tokio. U životu nema slučajnosti, sve se dešava s razlogom. Imao sam neke teške poraze na velikim turnirima i Olimpijskim igrama, znam da su me obično činili jačim.

Razlog odustajnja bila je povreda ramena. Đoković je istakao da još uvek ne zna kakve će posledice će imati povreda ramena na njegovo stanje pred US Open koji dolazi samo nekoliko nedelja nakon olimpiskog turnira. Takođe je otkrio da ga ne muči samo rame!

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

- Nadam se da fizičke posledice neće napraviti problem za US Open. Nemam jednu povredu, više ih je. To je nešto u vezi čega trenutno nisam siguran, ali se ne kajem. Moraš dati sve za svoju zemlju, normalna je stvar da daš sve što je ostalo u rezervi i pokušaš da doneseš bar jednu medalju - dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.